Sistem hazırsa ilk müşteriniz olmak istiyorum.

Tek sorununuz güvenilirlik olur ama sorun değil.
Sistem hazır değil. ionCube entegrasyonları hazır. Lisans yönetim sistemini geliştirmedik. İlk başta 5 adet sunucu düşünüyoruz. Yedekli çalışacak şekilde ayarlamayı planladık. Tek sorun olası bir DDoS saldırısında
Api sunucularının ve
kontrol panelinin erişiminde sorun olmamasıdır. Bunun için de Cloudflare ile bağlantılı çalışacak bir otomasyon hazırladık. Diğer şeyleri kafanıza bile takmayın. Bir çok yazılım ve bir proje sahibiyim. Gün itibariyle en son geliştirdiğim proje
PHPkoru 'yu inceleyebilirsiniz.
Basit dahi bir çok çevrimiçi otomatik kod çözme araçları tarafından çözülemiyor.
Kendim için düşündüm, doğru serbest çalışan birinin onlarca projesi olabilir. Zaten dediğim gibi ioncube şifreleme için böyle bir paket oluşturursanız talep görebilirsiniz, teşekkürler. Ama ioncube ticari bir lisans satıyor mu onu bilmiyorum tabi..
@NeTZeN; gibi kişiler nasıl şifreleme hizmeti sunuyor? ionCube bildiğim kadarıyla her hangi bir sınırlama bildirmiyor.
Peki siz neden lisans yönetim sisteminin kullanılmayacağını düşünüyorsunuz? Güvenilirlik içinse haklısınız, daha önce benimle çalışmadınız. Ancak profesyonelliğe önem veren biriyim. PHPkoru Advanced'i geliştirmemi
@GodLessTurtLe; önerdi. Daha profesyonel olur dedi. Ben de geliştirdim. Yani güvenmek ya da güvenmemek sizin elinizde. Geliştirdiğim yazılımların ve projelerin arkasında dururum.