BilocanGoklerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etiketlerden faydalanamıyorum sayfam siyasi - mizah arası bir sayfa doğru ve etikelişim alabileceğim etiketleri nasıl bulabilirim
Postlarda ki "diğer" kısmı tam olarak neyi ifade ediyor ? Keşfette 1-2 görüntülemeyi alıyorum yüksek sayılara nasıl ulaşabilirim?
Sayfalara reklam vermek mi doğru? Instagram üzerinden reklam vermek mi? Sayfa reklamlarını nasıl yapmalıyız bir postu paylaştırıp açıklamaya link bırakarak mi?
Merhaba tek tek gidelim. Doğru etkileşim alabileceğiniz etiketleri bulmak için ana konunuzu ( sayfanızın kimlere hitap ettiği) # kısmına girin altında uzantılarıyla çıkacaktır. Öncelikle takipçi sayınız 50 binden azsa ( organik ) yüzbinlerle yada milyonluk # lerden uzak durun ( sadece postta hikayede durum farklı ). Altın kural hangi kitlenin size ilgi duyacağını tespit etmeniz. Her # bir müze gibi demiştim. Eseriniz hangi müzeye uygun ve oradaki eserlerle yarışabilir bunu kendiniz bakarak göreceksiniz.

Diğer kısmı keşfete düştüğünüzde özellikle sayıyı gösterir onun dışında bir etiket veya arama yaparak sizi fark edip profile gelmiş kişilerde orada gözükür.

Benim tavsiyem sayfalara reklam vermek yerine paylaştığınız posta etkileşim yapmalarını hikayelerinde paylaşmalarını istiyin. Bunun da kuralları var. Bu hizmeti alacağınız kişinin takipçi kitlesi sizin hedef kitlenizle ne kadar uygun? Bu hesap etikeleşimi bol bir hesap mi ? Yani 100 k lık bir sayda bazen 20 k lık sayfadan çok daha kötü olabiliyor. Size tavsiyem konunuzla alakalı sayfalarla dm üzerinden iletişime geçip birbirinizi destekleyin.

Sponsorlu reklam sizin sayfanızı ne kadar büyütmek istemenize ve sayfanızın gerçekten eşşsiz özgün içerik üretmesine göre değişir. Eğer kendinize ve paylaşımlarınıza güveniyorsanız en doğru seçenek sponsorlu reklamdır. Güzel bir reklam videosu ile hedef kitleyi en inde ayrıntısına kadar seçebilir, prof bir optimizasyon ile harcama min erişim max alınabilir. ( ÇEKİLİŞ SAYFALARINDAN UZAK DURUN GELENLERİN %70 i takipten çıkacaktır buda algoritma tarafından düşüş olarak görülür ve erişim vermez )

Sayfa reklamlarını dediğim gibi sizin paylaştığınız posta yönlendirmesini isteyin. Çünkü bir promosyon reklamı veriyorsanız hem para verir hemde reklam aldığınız sayfayı keşfete düşürürsünüz. Etkileşimin sizin sayfanıza gelmesi lazım. Hikayelerinde paylaşsınlar link verir etkiletler.

İYİ FORUMLAR