Bir lisans yönetim sistemi düşünün. Bu sistemde ücretli bir paket alındığında, panele entegre edilmiş bir ionCube şifreleyici ile kodlarınızı şifrelemek ücretsiz (pakete dahil) olsaydı ve bu sistemde en ucuz ücretli paket 6 aylık 20 TL olsa o lisans yönetim sistemini kullanır mıydınız?

Lisansci net gibi bir sistemden bahsediyorum. Ancak daha profesyonel ve tüm ihtiyaçlarınızı tek bir noktadan yönetebileceğiniz bir sistemden bahsediyorum. Sizce web geliştiricileri, web tasarımcıları, WordPress eklenti veya tema geliştiricileri bu sisteme nasıl bakar?

* ionCube şifreleyici, ionCube Online Encoder tarzında olacak ve istediğiniz bir PHP sürümü için şifreleme yapılabilecek. Şu anki kesinleşmemiş kararımız tüm ücretli paketlerde ionCube servisi sınırsız olacak. Kendi kodunuzu kendiniz şifreleyebileceksiniz.

Burada amacımız kullanıcının ihtiyaçlarını olabildiğince tek bir noktadan sunmaktır. Fiyat ve limitlendirmeleri kabul edilebilir olarak ayarlamayı planlıyoruz . Siz bu pakete 6 aylık ne kadar uygun görürdünüz?