onurkendir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece artisoft sitesine girdim site çok beyaz yada çok gri bu yüzden yazılar kendini okutmuyor. Yazılım Geliştirme, Yazılım Desteği, Sektörel Çözümler demişsiniz ama bunlar sadece kutu yazısı gibi kalmış. Başlık puntoları biraz daha büyütün, icon yerine insanlı görseller tercih edin. Her section'ın zemin renklerini farklı kullanın.

Ürünlerden AssetPlus'ı kalın punto ile başlık gibi yazmışsınız mesela ben bunun ne olduğunu bilmem. Bana "İş Süreçlerinizi Mükemmel Seviyede Yönetin" şeklinde büyük puntolarla başlık göstermen lazım. Ben o zaman AssetPlus'ı incelerim. Yoksa zaman kaybettiğimi düşünüp sayfadan çıkarım.

Örnek olarak sitede geçirme süresi dediğinizde ilk aklıma gelen Team Viewer ın sitesi oldu. Çünkü orada markadan çok başlıklar ön planda ve kullanılan art alan zeminler tam beyaz değil kendini fark ettiriyor. Görsellerde canlı yaşayan temalar kullanılmış. Buda ziyaretçiyi aklını karıştırmadan çok hızlı ürüne yönlendiriyor ve daha fazla zaman geçirmesine neden oluyor. Hiç bir yerde Tw'ın alt hizmetlerini büyük puntolarla yazdığını göremezsin. Ürün başlıkları yerine "Slogan" ağırlıklı tüm sayfalar. Bu sayede direkt ne arıyorsan onu görüyor gözün.

Video anlatımlar zaten yazmaya gerek yok sanırım. Video prezentasyonu hazırlanacaksa Artisoft ve hizmetlerinin ismine değil ilgili hizmetin neler yapabildiğine yeteneklerine faydalarına odaklanın. Yoksa ekranda sürekli Artisoft ve AssetPlus'ınlogoları dönerse o video kimseyi sayfada tutmaz.
Allah razı olsun vakit ayırıp yazmışsın. Sitede yazılım ekranları var ama video da ekleticem. Bütün sorun bunlar mıdır sence?