İnsanları kandırdığım falan yok. Hesaplar temiz bilgisayarda açılıyor zaten. Hesap alanlarda biliyor beni sürekli kullanıyorlar. Eğer sorun yaşayan olursa da yardımcı oluyorum. Sen benden hesap istemediğin halde hesap istedim cevap vermedi diye yalan yanlış konuya yorumlar yapmışsın. gece 1 de yazdığın mesajı sabah 9 a kadar cevap vermedim diye konuya yazıp - trader vermişsin. Burada hesabı teslim aldıktan sonra hesaba giriş yaparsın hiç bir sorun yoksa hesapta bundan sonra ki süreçte kapanma vs. durumunda garanti vermemiştim sana zaten kapanırsa da sorumluluk alan kişiye aittir. Bu tür hesap satışı yapan herkeste böyledir bu. Ama ben gene de alan müşterilere yardımcı oluyorum. Hesapları kapansa bile mağdur etmemeye çalışıyorum ama sizin gelip yalan yanlış konuşup sadakam olsun demeniz ne anlama geliyor ? Karşınızda çocuk mu var sizinde bana gelip sadakam olsun diyorsunuz. !
Gelelim konuya yazdığınız "yeni hesap talep ettim cevap vermedi" dediğiniz mesajınıza. Burada insanlara neden yalan bilgi veriyorsunuz ? Benden yeni hesap talep ettiniz mi ? Ettiyseniz bunun mesajını da ekleyin herkes görsün.İspat edin de bende göreyim o mesajınızı göremedim öyle bir mesaj attığınızı ?