Anestezy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba dostlar acaip bir scirocco sevdam var şimdi düşünüyorum ki bende dizel bir araç var Allah a şükür bir sorun yaşamadım fakat herkes dizel araçlara olumlu bakmıyor yakıt dışı ve kabul etmeliyim ki 168 km + 70 km de şehir mesafesini araya katarsak daha birde gezmek için gittiğim bir şehirde içeriye girdim ettim taş çatlasın 200 tl anca harcamışımdır.

Sciroccolara acaip sevdalıyım ve biliyorum ki spor araç sonuçta kilolu kişiler rahat edemiyor araçta vs vs genciz sonuçta açıkçası o araca 2 kişilik olarak bakıyorum fakat tek takıldığım konu yakıt ben daha önce golf 2001 kullanıcısıydım benzin lpg idi 150 200 e bir 70 km yapıyordum baya bildiğin içiyordu

Şimdi 1.4 tsi bakıyorum 2012 yıllarına ait veya kredi çeker isem almışken 2015 alırım ben dizel araçlada 8 litreyi görüyorum hızda seven biriyim tabi yerine göre acaba diyorum ki benzine vermek daha mı mantıklı hem performans olarak hemde araç ömrü açısından kullanıcısı olan varsa bilgi verebilirse çok sevinirim.
gts 160hp vardı bizde şehir içi 11 litrenin altına düşmüyordu ancak kalkışı hızlanışı aşırı seri idi zevkli araç ama konfor olarak da çok kötü.