Serdar449 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İncelemek, desteklemek için üyeliğimi az önce tamamladım. İlk göze çarpan notlarımı paylaşıyorum:
  • Bir çok kısımda çeviri ile ilgili ciddi sorunlar var. Profesyonel olarak göze hitap etmek istiyorsanız, öncelikli olarak bu konuyu ele almanızı tavsiye ederim. Kullandığınız yazılımın ne olduğunu bilmiyorum, ama Türkçe dil dosyası muhtemelen hatalı çeviriler ile dolu. Bir çok kısımda ise İngilizce içerikler mevcut.
  • Fotoğraf yüklememi isteyen adımda Fotoğraf yükleme seçeneği çıkmadı. İlginçtir.
  • Onay epostası Outlook/Hotmail için Spam kutusuna düştü. Bu çok öncelikli görünmeyebilir. Ancak ilk izlenim önemlidir. Bu yüzden, öncelikli çözülmesi gerekenler listenize ekleyebilirsiniz.
  • Tasarım sade, hoş ve modern. Ayrıca giriş yaptıktan sonra gelen anasayfa yerleşimi de kısmi olarak Facebook'u anımsatıyor. Bu da güzel. Sanırım henüz hiç bir kişi ya da grubu takip etmediğim için timeline bomboş. Bu alanda öneriler gösterebilir veya kendi yönetim hesabınızı default olarak her yeni üyeye otomatik takip ettirebilirsiniz. Böylece yönetim profilinizde yayınladığınız her durum güncellemesi ilk timeline ekranında görünür ve ekran boş kalmaz. İlk izlenim önemli demiştik
Gözlemledikçe bu maddeleri ilerletebilirim. Umarım yorumlarımı olumlu eleştiri olarak alırsınız.

Samimiyetinize ve emek verip yaptığınız yoruma çok teşekkür ederim. Çeviri dosyasında ortalama 4 gündür tek tek incelemeler yapılarak düzenlemeler yapılıyor. Fotoğraf ekleme yerinde direk fotoğrafsız alanın üzerindeki fotoğraf makinesine tıklayarak fotoğraf ekleyebilirsiniz. Ana sayfa konusunda da öne çıkan üye mantığı var öne çıkan üyeleri öne çıkarıyor normalde de şuan çıkarmadık bilinçli olarak Tekrar samimiyetinize ve yorumlarınıza çok teşekkür ederiz.

EminCimen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şartlar ingilizce, kayıt olduğunuzda yukarıdaki push ingilizce. tahmin ediyorum ki mailde ingilizce. öncelikle bunların çevirilerini düzgün yapmanız gerekiyor diye düşünüyorum.
başarılar
çok teşekkür ederiz, ilettiğiniz alanları incelemeye alıp ayarlamalarını hemen yapıyoruz. İlginize ve yorumunuza çok teşekkür ederiz.