Böyle birşey olmaması gerekir. Üye olduktan sonra değil, üye olurken sözleşmenin olması gerekmez mi? Eğer böyle bir ibare olsaydı zaten o seçeneği kaldirirdim yada üye olmazdım. Kaldı ki hizmet almadım. Sisteme üye olarak tarafımıza iletişim Hakkı vermiş olursunuz diyorsunuz. Hiçbir yerde (üye olurken) bu şekilde bir uyarı gormedim. Sizce bu etik bir durum mu? Evet iptal mesajı için bir link geliyor. Fakat bunu günde 3 mesaj atıyorsa sadece birisinde iptal için şu linke tıklayın şeklinde mesaj atıyor. O linke guvenipde neden gireyim?
Muhakkak ki öyle. Belirttiğim gibi reklam smsleri bu tarz sebeplerden geliyor. Genel smslerde zaten yasal olarak konması gerekiyor sms istemiyorum linki. Buna güvenmiyorsanız eğer siteye girip oradan talep acabilir ve şikayetinizi iletebilirsiniz. Bizim de yaptığımız ve gelen şikayette hemen müdahale edip müşterileri sms listesinden çıkarıyoruz. Yani burada size kaydolmadan gelen illegal bir durum yok bunu belirtmek istemiştim. Eğer mesajlarda gelen linklere güvenmiyorsanız site ile irtibata geciniz ve sms listesinden cıkarılma talebinizi iletiniz. Yapmaz iseler şikayet edebilirsiniz. Hayırlı geceler.