SmmEvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. İlgil sitenin üye olurken sözleşme bölümünde ve üyelik girişi yapıldıktan sonra ki sözleşme bölümünde belirtilen ifadeler mevcuttur. Biz de panel işi yaptığımız için bu hususlar özel olarak belirtilmekte. Eğer sms istemiyorsanız size sms gelen siteye girip listeden cıkarılma ricasında bulunununz ya da size gelen smste mesaj almak istemiyorum linki olabilir.
● Tüm sistem üyelerine e-mail ve cep telefonuna çok sık olmamak kaydı ile sistemimiz hakkında bilgilendirici mesajlar gönderilebilir. Sisteme üye olarak tarafımıza iletişim hakkı vermiş olursunuz.
Böyle birşey olmaması gerekir. Üye olduktan sonra değil, üye olurken sözleşmenin olması gerekmez mi? Eğer böyle bir ibare olsaydı zaten o seçeneği kaldirirdim yada üye olmazdım. Kaldı ki hizmet almadım. Sisteme üye olarak tarafımıza iletişim Hakkı vermiş olursunuz diyorsunuz. Hiçbir yerde (üye olurken) bu şekilde bir uyarı gormedim. Sizce bu etik bir durum mu? Evet iptal mesajı için bir link geliyor. Fakat bunu günde 3 mesaj atıyorsa sadece birisinde iptal için şu linke tıklayın şeklinde mesaj atıyor. O linke guvenipde neden gireyim?