Sürekli reklam amaçlı mesaj atanlardan gerçekten bunalmis durumdayim. Gelen SMS lerde numara değil sadece isim gözükmekte. Gönderen kişinin numarasına nasıl ulaşılabilir? Özellikle, sitede de konusunu gördüğüm medyamarketim adlı site günde en az iki kez mesaj atmakta. Siteye üye olurken hiçbir şekilde üyelik sözleşmesi, tanıtım mesajları almayı kabul etme gibi bir ibare bulunmuyor. Şikayet olarak TiSS sistemini gördüm. Buraya şikayette bulunmak istiyorum fakat gönderen kimliği açık değil malesef.
Merhaba. İlgil sitenin üye olurken sözleşme bölümünde ve üyelik girişi yapıldıktan sonra ki sözleşme bölümünde belirtilen ifadeler mevcuttur. Biz de panel işi yaptığımız için bu hususlar özel olarak belirtilmekte. Eğer sms istemiyorsanız size sms gelen siteye girip listeden cıkarılma ricasında bulunununz ya da size gelen smste mesaj almak istemiyorum linki olabilir.
● Tüm sistem üyelerine e-mail ve cep telefonuna çok sık olmamak kaydı ile sistemimiz hakkında bilgilendirici mesajlar gönderilebilir. Sisteme üye olarak tarafımıza iletişim hakkı vermiş olursunuz.