Süreci başında beri izleyen biri olarak genel bir analiz yapacak olursam.
Kişi daha yeni üye 4--5 aylık ama kendini öyle kabul ettirdiki sanki yıllardır herkesle kanka gibiydi. İyi niyetli işveren kardeşlerim çok çabuk kabullenerek ve kısa sürede yükselen popülaritesine kanarak verdikleri iş başlamadan peşinatlari bile ödediler. Malum arkadaş bu süreçte popüler konularda sempatik mesajlarla popülerliğini cilalarken bir yandan iş alımına tam gaz devam etmekte ve ara ara sıkıntılarım var zordayım intihar vs gibi konularla da acindirma yöntemleri ile ilgiyi iyice üzerine çekmekteydi. Kısa sürede onca olumlu itrader ve herkes tarafından sevilen bir profil olmanin gazıyla en son forumda sıkıntısı olan bir arkadaşa yardim projesi konusunu açtığı anda olacaklar belliydi. Birinin ihtiyacı için kendi emeğini ucuza sunacağını ve toplanan parayi ihtiyaç sahibi kişiye aktaracagini yazdığı anda forumdaki popülaritesi ile nasıl bir para toplayacagini ve bu tür para toplama olaylarının forumda genellikle kaosla sonuçlandığını anlamıştım. Son olarak kalp krizi olayi sonra değilmiş olayı sonra ben eşiyim olayı ve 10 günü aşkın süredir ortada olmayışı. Ailesinden kötü haber aldı hadi bize gelen son bilgi eşiyim adı ile belki de kendinin yazdığı son bilgi ve üzerinden 10 gün geçmiş ne kadar kötü birşey olabilir ki insan en yakınını kaybetse 1 hafta 10 gün sonra hayatına devam etmek zorunda. Ama arkadaş tek mesaj dahi yazamıyor nedense.
Özetle kişinin ne kamuda çalıştığına, ne foruma tek Kelime yazamayacak durumda olduğuna ve ne de iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Kişisel yorumumdur ve büyük ihtimalle de multi üyelik ile aramızdadir yakında yeni kurbanlarına da merhaba diyecektir farklı bir nick ile.
Siz siz olun kimsenin güler yüzü ve kisa sürede şişen profiline aldanipta almadığıniz hizmet için peşinen para ödeyip peşinen de itrader vermeyin..