Çok garip bişey diyeceğim sakın alınma. Yenge başımın tacı ama sana ait olan bir hayatı başkasına endeksli yaşaman çok üzücü. Zor durumdasın Allah c.c. yardımcın olsun elimden bişey gelmiyor inşaAllah toparlarsın tez zamanda.
Ona endeksli yaşamıyorum hocam, dediğim gibi okuduk ettik ama mesleğim yok. Çok şükür şu an çalışıyorum evet ama bir çok şeye göğüs gerdim şu an ki durum ziyadesiyle yoruyor ve tüm problemler bu konulardan çıkıyor. Ben bu işi yapıyorum, mesleğim bu diyebilsem, istediğim zaman yanında olabilsem bir çok sorun daha kolay çözülecek. Bırakıp gitmek çok kolay ama kalıp mücadele etmeye çabalıyorum. Ne para ne de kalacak yer dilenmiyorum, r10 un çok geniş bir kitlesi olduğu için tüm düzenimi değiştirmeden yardım edebilecek birilerini arıyorum. Çalışıp paramı kazanıp evime ekmeğimi götürebilmek için. Yoksa ne garsonluğu ne temizlikçiliği bile küçümsemem her iki mesleği de yaptım. Amacım ailesine şu mesleğim var kızınızı geçindirebilirim diyebilmek. Bankacı olma ihtimalim vardı, olsaydı zaten cok rahstlayacaktım ama o ihtimaller de artık azalmaya başladı. Teşekkür ederim yorumunuz için.