Herkese merhabalar, yaptığım şey ne kadar etik bilmiyorum ama artık canıma tak etti. Hepinizin affına sığınıyorum.
Aynı konuyu iş arayanlar bölümüne de açtım, problem olacaksa şimdiden özür dilerim bu bölümün aktifliği yüksek gören çok olur diye buraya da yazıyorum.
Konya'da yaşıyorum, 25 yaşındayım. İstanbul'da iş arıyorum. Üniversite mezunuyum, işletme lisans okudum. Bölümümle alakalı bir ton işe başvurmama rağmen hep olumsuz geri dönüş aldım veya hiç dönüş alamadım. Banka, muhasebe vs. Şu an Konya'da bir hediyelik eşya dükkanının e ticaret işlerini ve sosyal medyasını yönetiyorum.
Bir kız arkadaşım var 3 yıldır beraberiz, Konya'da okurken 1 sene beraberdik daha sonra okulu bitip ailesinin yanına İstanbul'a yerleşti. 2 senedir gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ya öyle bir ilişki yaşıyoruz, tam düzeldi derken yine birşeyden problem çıkıyor ve toparlanamıyoruz. Yanında olamadığım için de çıkıp gidip sorunu çözemiyorum her seferinde.
Biliyorum belki bir çoğunuz bu meseleyi saçma olarak değerlendireceksiniz ama inanın kendimden o kadar taviz verdim ki artık kafama sıkmamak için zor dayanıyorum. Tüm problemler ufak tefek şeyler ama mesafeden dolayı ister istemez büyüyor.
Hep istedim düzgün Bi işim olsun, kızın ailesinin karşısına efendi gibi çıkıp şu mesleğim var diyebileyim ama olmadı. Hala bırakmadım peşini, çabalıyorum iyi bir iş için ama inanın olmuyor ve bende artık tükendiğimi hissetmeye başlıyorum. Lise zamanlarımdan beri grafik tasarımla ilgileniyorum, bunun sayesinde sosyal medya üzerine yoğunlaşıp şu an olduğu gibi bu işi yapıyorum.
Annemi kaybedeli çok değil 3 sene oldu, yalnızlığımı paylaşacağım çok arkadaşım yok. Sizden tek bir isteğim var, olabildiğince derdimi anlatmaya çalıştım. İstanbul'a taşınmam gerekiyor, neresi nasıldır hiç bir bilgim yok ama yapmayacağım iş yok. Dediğim gibi sosyal medya hesapları yönetiyorum, N11 üzerinden satışlarını gerçekleştiriyorum platform bilgim var. Fotoğraf çekebiliyorum, düzeneğinden sisteminden az çok anlıyorum, düzenlemelerini vs yapabilirim. Onun dışında dediğim gibi işletme mezunuyum, muhasebecilik, satın alma vs. Her türlü işe açığım. İstanbul'u bilmiyorum, gelip gidiyorum kız arkadaşımdan dolayı devamlı ama nereye nasıl gidilir hala bilemem o kadar yabancıyım. Şu an maaşımı almadığım için cebimde param yok, temelli taşınıp geleceğim için Bi göz odalı da olsa başımı sokabileceğim bir evin masraflarını karşılayabileceğim bir iş arıyorum, İstanbul'da hayatta kalabileceğim, çıkmayacağım bir iş arıyorum. İnanın 1 kuruş fazlada gözüm yok, yaşayabileyim, bu benim mesleğim bu kızı geçindirebilirim diyeyim yeter.
Çok uzun ve gereksiz acıtasyonlu bir mesaj attığımın farkındayım. Affınıza sığınıyorum. Artık çaresiz ve tükenmiş hissediyorum. Zaman ayırıp okuyan, yardım edebilecek edemeyecek herkese teşekkür ederim. İyi akşamlar.