Ben de bir zamanlar bayağı araştırmıştım kullanan arkadaşlarıma da sormuştum. Bunda dikkat etmeniz gereken cihazın hangi zeminde çalışabildiği ve navigasyona sahip olup olmaması sanırım. Halı kullanılan bir evde maalesef çok performans gösteremiyorlarmış bir de navigasyon olmayınca sürekli aynı yeri süpürüyorlarmış. Genelde bu gibi robotları evlerinde evcil hayvan besleyenler alıyorlar. Süpürge açılmış gibi yapmasa da kıldır, tüydür, kumdur tam olmamak ile birlikte önemli ölçüde temizliyor. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Tecrübelerinizi birinci ağızdan post altına yazıp etiketlerseniz sevinirim.
Cihaz markanın son ürünü güçlü vakumlama ve navigasyon özelliğide mevcut, 2cme kadar halılara çıkabiliyor ve daha güçlü süpürme işlemine geçiyor. Navigasyon özelliğinin yanında saniyede 1800 tarama ile evin haritasını çıkarıp telefondaki uygulamaya aktarıyor. Nereden nasıl geçtiğini gösteriyor aynı zamanda, telefondan sadece şu alanı süpür ya da evi süpürürken şu alana girme gibi seçenekler mevcur aynı zamanda programlayıp gün aşırı ya da hergün şu saatteevi komple süpür diyebilirsiniz.
Araştırmalarım neticesinde bunları ve daha fazlasını edinerek bu cihazda karar verdim sabırsızlıkla elime geçmesini bekliyorum.
Geldikten sonra tecrübelerimi aktaracağım 👍