Ieader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikir olması açısından; Udemy'den genelde 30-80₺ arası yazılım kursları alıyorum. Birebir eğitimde %50 fiyat artışı olabilir. Veya saat olarak ücretlendirebilirsiniz.
Hocam eğitimin ne kadar süreceğini yazmayı unutmuşum.
1 ay sürecek eğitim.
O fiyatlara web sitesi bile yaptırılmaz, birebir böyle bir eğitim alması imkansız.

onurkendir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç yazılım geçmişi olmayan birinin 4 günde php otomasyonlar yazabilmesi imkansız. Öncelikle beyninin yazılım algoritmalarına alışması bunları benimsemesi ve düşüncelerinde gerçeğe dönüştürebilecek kadar senaryo üretmesi lazım. PHP kodlamayı geçersek yazılım süreçlerini bilmek, yazılım yaşam döngüsüne hakim olmak da ayrı bir konu. Bu arkadaş yazılımı dikey mi bilecek yatay mı bilecek mesela gibi gibi. Yazılım geçmişi olan biri saniyeler içinde 2. bir dile geçebilir ama olmayan birinin beyni buna adapte olamayacaktır. Bu yüzden öğrencinizi fazla beklentiye sokmayın derim. Sonradan sizin başınız ağrır. Fiyat olarak Türkiye şartlarında bir vatandaş için en düşük 100 TL / saat olarak fiyat almanızı öneririm. Pazarlık payı 80 TL / saat'e kadar inilebilir. Yada bütçesine göre eğitim süresini bu fiyatlara yakın oranlarda belirleyebilirsiniz. Bana sorarsanız benim şartlarımda birisi için şahıs olacaksa 200 TL saatten aşağı eğitim vermem. Şirketler için 200-500 dolar / saat arası isterdim.
Hocam 4 günde imkansız, eğitim 1 ay sürecek yazmayı unutmuşum. Ve eğitimin bir günlük süreleri uzun olacak.
1 aylık boşluğum var ve o öğrencimin de 1 aylık boşluğu var. Dolu dolu geçireceğiz.
Algoritmaya komple 1 gün ayıracağım zaten, popüler algoritmalara göz atacağız.
Koşullu ifadeler - Döngüler bunu yazılım diliyle beraber değil direk algoritmayla öğrenecek.
Daha sonrasında JavaScript, PHP gibi dillerde bunların sadece kullanım şeklini göstereceğim. Mantığını bildiği için hızlı bir şekilde öğrenecek.
Öğrencim Ağ Yönetimi çıkışlı. Pekte yabancı sayılmaz
Bu arada yorumunuz için çok teşekkür ederim.