Abc_18'den Ağustos'ta domain aldım. Bana ionos.es hesabı ile devretti. 60 gün transfer engelini beklerken unutmuşum. 3-5 gün önce proje için aklıma geldi. Hesaba girmeye çalıştığımda hata verdi, posta kodu sordu. Abc_18'e hesaptaki posta kodunu sordum. Abc_18 domaini, şu an r10'dan atılmış olan, Kurbaga'dan aldığını söyledi.
Twitter'dan ionos.es support ile yazıştım. Kontrat bittiği için hesabın kapandığını, domaini transfer edemeyeceğimi söyledi.
Profildeki web adresinden ismini Muhammet Çelik ve telefonunu buldum. Whatsapp'dan yazışınca Muhammet Çelik'in verdiği cevap satışı Abc_18'a sattığını, muhattabının o olduğunu söyleyip yardımcı olmadı. Abc_18'a Muhammet Çelik'in telefonunu verdim. Abc_18 Muhammet Çelik ile iletişime geçeceğini söyledi. Fakat her gün ulaşabildiğim Abc_18'den 24 saattir haber alamıyorum.
6 ay sonra 80 ₺ geri ödemeyi istemiyorum. Domain benim için önemli. Abc_18 ionos.es ile iletişime geçip gerekli ödemeyi yapıp hesabı geri açtırsın YA DA dropcatch için bana $59 yollasın YA DA Abc_18 hesabı banlansın.
hocam şakamı yapıyorsunuz? 24 saat'i geçtim muhamed hocam bana bugün yazdı ve ben bu saate geldim etiket yapmamışsınız. ben size cevap verdikden sonra bunu gördüm şok oldum. site inanınki o aşamaları bilemediğim icin bende muhatap arkadaşa yazdım. zaten bir sorundur gidiyor. ben ne transfer oldu ne bitti bilemiyorum. muhamed bey'de iade edeceğini aktardı bende size mesaj yazmak icin giriş yaptım ve bildirdim. Ama sizin yaptığınız doğru değil. sizin iyi niyetinizi bir gün bile suistimal etmedim. sizde kaldı domain bir gün bile sormadım, ama daha beklemeden herhangi bir dönüş olmadan böyle bir konu açmanız açıkçası üzücü.