Bende.dönem donem bu hastaligi yasadim Oncelikle yasayan biri olarak soyluyorum gececegine inanin .Bende cok kotu zamanlar gecirfim sizin gibi ama elbet geciyor .Kendinizi stresli huzursuz hissettiginiz yerlerden uzak tutun .İlaclarinizi duzenli kullanin ozellikle 2. Aydan sonra etkisini hissedersiniz .
Ve asla internette bu konuda arastirmalar yapmayin etkisinde kalirsiniz ilaclarin yan etkisi vs okumayin .Bol bol sizi gulduren komedi film dizi vs izleyin .Eglendiginiz aktiviteler yapip dusunceletinizi farkli yerlere yonlendirmeye calisin .En onemlisi dusuncelerinizi kontrol edebilmek bunun icinde suan zor oldugunu biliyorum .Ancak dusunup durmak yerine kitap oku muzik dinle film izle aklin duydugu seylere yogunlassin .Eger dusunmezsen atak yasamazsin hersey senin elinde unutma .Ve disari cikip arada hava almalisin bu insana iyi geliyor ..Korkularinin uzerine gitmelisin korkma hic birseu olmayacak .Onlarin seni ele gecirmesine izin verme Sen gibi bende yasadim Panik atak öldurmez ..Son olarak cevrende derdini anlatabilecegin konusacagin arkadaslarin olsun ..Seninle muhabbet eden birlikte gezecegin sana iyi gelecek konusacak insanlar olmali ..
İlaclarini duzenli içip iyi uyumaya dikkat et 😊