Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel alanda her telden bir projeye kalkışırsan herhangi bir başarı elde edemezsin. Amacın tanıtım yazısı ya da link satmak değilse hemen bu fikrini değiştir. Piyasada her kategoriye hitap eden birçok blog, forum sitesi var. İnsanlar neden senin sitene girsin? İşte anahtar sözcükler burada kendine yer buluyor.

Proje geliştirirken, bir projeyi planlarken daima soru kalıbı bu olmalı. Neden tercih etsin beni insanlar? Bunun cevabını verebileceğin proje başarıya koşar. Sırf site açmak için site açarsan siteyi açtığınla kalırsın.
İnsanlar benim siteye neden girsin dediniz?

İnsanlar benim sitede kaliteli içerikler varsa eğer gelir okur değerlendirir ve ödülünün verir

İnsanlar benim sitede güncel olan konular da farklı bakış acısında pratik bilgiler vererek insanlara kaliteli içerik vermektir.

İnsanlar dün ne oldu sorusu ile değil de hayatımızda neler oldu neler değişti örnek sağlık veya seo gibi konular olabilir.

Yani, insanlara güzel bir hizmet verdiğiniz sürece siz her zaman başarılı olacaksınız.

Şimdi gelelim buraya bu siteye makale yazarları ile çalışmalar yapılacak mesela bunun burada ilan edebilirim.

Yani farklı bir yol üzerinde genel konular hakkım yazılar yazarak ziyaretçiler oluşturabiliriz ve tema da şu özellik olacak herkes üye olmadan kendi yorumum ve kendi içeriğinin yazacaktır..

hayırlısı olsun