Amazonun bizim sitemize hitin nereden geldiğini ölçebildiğini ya da bununla ilgilendiğini hiç sanmıyorum. Çünkü ortada geçek bir satış var. Adam bahçesine çit alıyor, parasını ödüyor. Yani adamın sahte olma olasılığı yok. Tek önemsediği site amazon şartlarına uygun mu değil mi. Reklam olayı bambaşka zaten. Amazon adsense gibi değil. Amazona bağlı olmayan bir sitede de amazon reklamı görünür. Yani sizin sitenizde benim reklam kodumu koyarsanız yine reklam çıkar (para kazanamam orası ayrı). Yani amazonda reklam çıkmama gibi bir problem olamaz çünkü reklamı oraya kendin koyabiliyorsun. Diyorsun ki bu şapka satar.Şapka reklamını resmiyle vs gösterecek reklamı koyuyorsun başka bir reklam çıkmıyor (başka versiyonlar da var). Baltalama konusunda bir problem yok. Bu işin yeterince anlaşılamadığını düşünüyorum. Benim problemim hitle ilgili zaten. Bana 10bin hit verseler (abd avrupa) onla günlük 500 lira çıkarırım amazondan (tahminen)
hocam bu amazon affiliate ile ilgili egitim gibi birşey vermeyi düşünürmüsün? detaylari ögrenmek isteriz. bizde yapalim.