Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz ilerde iade olmaz alan aldığında sorumluluk ona aittir 1 dk sonra kapansın isterse sağlam aldıysanız olay bitmiştir

Çünkü bu olaylar da yani bu tarz cloud işlerinde kapanma doğrulama vs için çok faktör söz konusudur
Haklısınız hocam ama ben genede arkadaşlar mağdur olmaması açısından yardımcı olmaya çalışıyorum gerek ücret iadesinde ısrar ederlerse uzatmıyorum iade ediyorum yada yeni üyelik veriyorum.
Ama bu şahıs yalan konuşuyor. Bu canımı sıkan olay oldu. O yüzden bu kişi daha önceden yalan ve dolandırıcılığa teşvikten bir uyarı almış. ve bir süre forumdan uzaklaştırılmış tekrarında da sınırsız olarak banlanacak tabi ki de.

Yalan bilgi verip diğer üyeleri kandırmaya çalışıp konumu baltalıyor böyle olmaması lazım. Yakışmıyor böyle bir forumun üyesine. Bu foruma yakışır bir üye değil bu kişi. Gerçekten gece 1 de attığın mesaja sabah 9 da cevap vermek zorunda değilim ben. Haftada 2 gün tatilim oluyor onda da ailemle vakit geçiriyorum. Foruma girdiğim saatler belli. Eğer o saatlerde forumdaysam yada 24 saati geçtiyse cevap vermemem tamam yazabilirsin ama gene de yalan konuşmanın anlamı yok yani. Gerekli şikayetimi ilettim zaten umarım gerekli işlemi yaparlar bu şahıs hakkında.