Dediğiniz şekilde bir sepet görseli eklermisiniz konuya cidden ben hiç fiyatı olmadan sepetime zoraki eklenmiş ve fiyatı bilinmeyen birşey görmedim. Aylık 3-5 ürün alırım çok merak ettim bahsettiğiniz ekranı SS bekliyorum. Şİmdi deneme için domain attım sepete ilerledim fiyatı olmayan bir şey yok sepette.
Bakın burda sepete ürün atıp ödeme yaparsanız o an sepetteki ürünleri ve fiyatlarını elbette görürsünüz. Fakat biz sepete bişey atıp ödeme yapmıyoruz. Zaten natroda kayıtlı olan bir domainin yanından otomatik ödeme talimatını açan butona basıyoruz.
Örneğin domaini 1 Ocakda aldın 10$ ödeyip kaydettin. Atıyorum 20 Ocak da otomatik ödeme talimatını açmak istedin ve açtın, istemsizce diğer hizmetleride işaretli şekilde açmış oldun. 11 ay sonra domain yenileneceği zaman sana sepet falan gösterilmiyor. Sen gece uyurken otomatik ödeme çekiliyor zaten bu işin mantığı bu değil mi? O an işte sen sepeti göremediğin için, neye ne ödediğini görmemiş oluyorsun. Örneğin mevcut domainlerimden birinin otomatik ödemesini açmaya bastığımda aşağıdaki ekran geliyor.
Hizmetler seçili geldiği gibi yanlarında fiyatıda yazmıyor, işi yada natronun o hizmetini detayını bilmeyen
(natro müşterisinin kaçta kaçı sen ben gibi bilgili webmaster?) müşteriler de bu hizmetleri bedelsiz sanıp ekliyor otomatik ödemesine.