php_bot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proxy ile mi çalışıyor ? Saate kaç pin repin yapılıyor
Şuanda proxy yok. Kendiniz ekleyebilirsiniz. 25 repin yapıyor test ettiğim kadarıyla daha fazla hesap ekleyip daha fazla repinletebilirsiniz.

TheAvenqer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benzer bir sistemi bende yazdım fakat satışınızı baltalamak gibi olmasında o sistemlerin çok detayı var 20 hesapla değil daha fazla hesapla test edin sıkıntıları göreceksiniz. Halen stabil çalıştıramadığım için satışa sunmuyorum

1k hesaptan repin yaptırsan 1k hesaba aynı ip den girersen çat diye shadow a düşer proxy desen para yetmez mobil ip değiştirme desen 1 hesaba gir repin yap derken 30mb net harcıyor ortalama yani her gün 1 resime 1k repin atarsan mobil ip değişme ile 1 ayda 900.000 mb internet yapar 3 dk da bir ip değiştirmeyle ilgili bir çözüm buldum fakat bu da bir süre sonra müşterimin ana hesabını shadowa düşürdü nedendir bilinmez yani hakkınızda şikayet konusu açılmaması için bu uyarıyı yaptım
Hocam dediğim gibi ben o kısmını bilemem ban yer yemez garantisi yok. 1 resmi en fazla 25 repin yaptırdım testlerde. 25 hesap bağladım bir sorun olmadı herhangi bir ban olmadı. 30 dakika bir ana hesap resim atıyor ve resimleri pinterestten değil başka bir kaynaktan çekip atıyor. İki farklı domainde test ettim sorun olmadı. Sorun olup olmayacağına garanti veremem.Uyarı için teşekkür ediyorum hocam iyi çalışmalar dilerim.