karagul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşallah Yanlış bilgidir hocam ben kısa süreli araştırmamda normal ilaç parasının ödendiğini öğrendim lakin bu konuda resmi bir yazı değişiklik okumadım bu nedenle temkinli davranmak adına umarım @looktr; hocamın ilaçlarını tam ücret ödeyerek alması anlık bir sistemsel hata olsun
İki kez aynı kazığa denk geldim. Birincisinde 3-4 ilacı almadım sadece antibiyortik, ona da 100 küsür tl verdim. İkinci seferde reçetede ilaçlar tanıdık gldi, daha önce anneme verilen ilacın aynısı, evde fazladan vardı. Onları da almadım.

Eskiden arabistanda bir adet vardı, hastaneye gelen tüm hastalara aynı ilaç veriliyordu. bakıyorum da türkiyede de yavaş yavaş bu alışkanlık yerleşiyor.
Sigortalı tanıdığınız varsa fazladan aldığı kullanmadığı ilaçlara göz koyun. Ne olur ne olmaz

karagul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gss borcu olanların sağlık hizmetlerinden yararlanması 1 sene daha uzatılmıştı lakin gss ücreti ödemesine rağmen ilaçların normal ücretinin ödendiğini bilmiyordum sizin bu yazınızla öğrendim acaba yanılıyor olabilirmisiniz diye kısa bir araştırma yapınca olayın sizin dediğiniz gibi olduğunu öğrendim. Allah Yardımcımız olsun
Amin. O tokadı yemişim zaten, unutur muyum.