looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastalık yüzünden gidip hıyar gibi birikmiş gss borcunu ödedim. İlaçlar yine orijinal fiyattan kakalanıyor. Ya zaten ben ne zamandır işsizim. Onun derdindeyim, sgk da bana gss kaktırmayı uygun bulmuş.
Bu ülkede vatandaş vergi kaçırıyorsa haklılık payı var. Çünkü devlet hep çalışanı-fakiri sIkIyor, zengine, çalana, yatana dokunmuyor.
Bu 50 sene önce de böyleydi, şimdi de böyle, hükümet komple değişse ine değişmez.
Sağda solda tek tük kampanya başlatılıyor ama yetersiz. Şöyle 50 100 kişi bina çatısına çıkıp intihar şov yapmadıkça kimsenin umurunda bile olmuyor. acayip bir ülkeyiz, acayip bir toplumuz.

Bazı arkadaşlar konuya siyasi yaklaşmış. Ben de iktidar yanlısıyım. İktidar yanlısı olup her olumsuzluğa kılıf bulanlar çok, bu doğru. Fakat her yanlışı eleştirme ve tepki koyma konusunda da en güçlü ses yine bizim ekipten çıkıyor.
Ben yılardır çok farklı insanlar tanıdım. Her olumsuzluğu eleştirdiğim için her kesimden azar işittim. Bu yüzden mecbur kalmadıkça kimseye ilişmiyorum. Siyasi tartışmalara da girmiyorum.
Hocam gss borcu olanların sağlık hizmetlerinden yararlanması 1 sene daha uzatılmıştı lakin gss ücreti ödemesine rağmen ilaçların normal ücretinin ödendiğini bilmiyordum sizin bu yazınızla öğrendim acaba yanılıyor olabilirmisiniz diye kısa bir araştırma yapınca olayın sizin dediğiniz gibi olduğunu öğrendim. Allah Yardımcımız olsun