DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin için güncel fiyatlarla bir sistem topladım sıfırda alıcaksan 2. elde alıcaksan benim tercihim işlemci anakart ekran kartı gibi önemli parçaları biraz yeni teknoloji ve hızlı performanslı parçalar seçmen çünkü diğer bileşenleri sonradan upgrade yapman kolay olucaktır. Öyle çok eski nesil işlemci anakart ekran kartı gibi parçalar gün geçtikce değer kaybediyor bir süre kullanıp upgrade düşünsen emin ol çok ciddi şekilde zarar edersin ve cebinden çok para cıkıcaktır. Şimdi sen 3700 bir bütçe yazmışsın ama ben 4500-4600 gibi fiyatlara kadar çıktım fakat sen içerisinde optimize edebilirsin ama benim tavsiyem biraz daha para ekleyip böyle yıllarca hem oyun konusunda hem performans konusunda bir sorun yaşamaman her türlü ihtiyacını karşılıcak bir sistem alman çünkü yüksek fiyatlar verip eski sistemler seni yine tatmin etmeyebilir. Şimdi diceksin senin fiyatlar yüksek ama benim listemde istersen ekstra soğutucu ve ssd gibi bileşenleri çıkarıp sonradan alıp ekleyebilirsin kasana bütçeni biraz daha kısmış olursun. Ama hem anakartın hem işlemcinde Overclock seçeneği mevcut o yüzden stock fan yerine böyle bir fan alman o kasayı dahada performanslı hale getirebilir. SSD yine aynı şekilde Sistemini çok daha iyi bir şekle getirceğinden bence sen bütceni 750 TL gibi bir rakam daha ekleyerek böyle bir sistem toplamayı düşünebilirsin...

Şuan tam kafamdaki sistem buydu çok teşekkür ederim