xsalomon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, Şuanki firmamla yaklaşık 1 yıldır çalışıyoruz fakat son zamanlarda yaşanan bir türlü bitmek bilmeyen problemlere ve kendi altyapılarını değiştirmeleri nedeniyle oluşan sorunlara daha fazla dayanamayacağımdan dolayı yeni bir firma aramaktayım. Yaşanan olaylar bana çok fazla oyuncu kaybına mal oldu. Bu nedenle sorun yaşatmayacak gerektiğinde hızlı dönüşler yapıp ilgilenecek bir firma aramaktayım.
Online web tabanlı 2 adet oyun sitemi yeni bir sunucu alıp oraya taşımak istiyorum. Sql işlemleri bir hayli fazla olmakta bu nedenle işlemcisi güçlü (çift işlemcili vs) bir sunucu ve paylaşımsız hat sağlayacak firmalar tercihim olacaktır. Öncelik olarak deneme amacıyla online sayısı daha az olan 2. site için deneme sağlayacak bir firma tercih edeceğim. Firmada aradığım başlıca özellikler; ddos koruma paketlerinin olması, 7/24 destek, yüksek uptime oranı.

Aradığım fiyat kdv dahil 250-300tl civarlarındadır. Tekliflerinizi buraya veya özelden telefon numaranızı da ileterek yazarsanız ben gün içerisinde geri dönüş sağlamayı düşünüyorum.
Teşekkürler.
Merhaba

Mevcut stok ile yardımcı olabiliriz.

X5670 işlemci ( Sanallaştırma ile 24 core )
128 gb ram
500 SSD + 900 SAS
5 Adet ücretsiz ip adresi
İstanbul comnet veri merkezi
Koruma: Mikrotik + vox

Fiyat: 550 TL + kdv

Whatsapp hattımız: 0850 885 36 82

İyi Çalışmalar Dileriz.