Anlamayanlar için;

http://onurwp.net/2020/01/15/hastaligim-ve-son-durum/

Merhaba arkadaşlar. Bugün size pek bahsetmediğim bir şeyler anlatacağım… Öncelikle babama desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Onu da kaybetseydim ben burada olmazdım.
Psikolojik rahatsızlıklarım var. Yaptığım temaları beğenip kullanıyorsunuz belki. Ama zeka-bilinç benim öğrendiğim kadarıyla paralel öğeler değil. Doktorlar bana genetik teşhisi koydu. Annemde de vardı, o son raddeye geldi ve o artık yok. Ve annemin ailesinde de sıkıntı var. Kullandığım ilaçlardan en güçlüsü olan günde 800mglık Solian ilacım Türkiyede tedavülden kalktı. Bir anda değil ama 4’te birine inince benim şarkülüm kaydı. Yakında elimizdeki Solian bitecek. Normal bir insana bıraktırsan o da şaşar. Dolayısıyla denge (SAV bozukluğum, takıntılarım, şuur kayıplarım katlanarak arttı. Kimisi bunlara gülüp geçti, kimisi küfretti, kimisi acıdı. Fakat r10 yetkilileri ilginç bir şekilde bana sahip çıktı ve beni istemeden yaptığım şeylere rağmen, bana yeniden bir aile olduğumuzu hatırlattı, mesajlarımı sildiler ve beni banlamadılar. Onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Ocak ayından beri her ay kontrole gidiyorum. Şu an takıntı, antidepresan, panikatak ilacı kullanıyorum. Umarım bir an önce en azından itibarımı toparlar ve yeniden aranıza kabul olurum r10… Tabii ev içi ve dışı için de geçerli.