Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kediyi bir tanıdığımız aracılığıyla derneğe ulaşarak almıştık, birdaha mesaj atıp taciz ederseniz hukuki yolları kullanacağım diyip engellemiştim.

Bu dernek başkanı aracı olan kişiyi de sürekli arayarak günboyu taciz etti. İşte yönlendirdiğiniz kişi şöyle yapıyor böyle yapıyor gibisinden. Artık dayanılabilir bir olay olmadığı için kediyi götürüp teslim ettim.

Şunu söylemeliyim ki derneğe üye olmak için herhangi bir form doldurmadık ama üye olduğumuzu söylüyor. Gittiğimizde dernekten ayrılmak için dilekçeyi verdim ve dedim ki "derbis yani dernek bilgi sistemine kaydımızı yaptınız mı?"

Kadın "o bizim bileceğimiz iş" diyip kestirdi sonradan sisteme kayıt yapmadığını ama önce sisteme kayıt yapıp sonra sistemden ayrılış olarak yapacağını söyledi.

Bende madem öyle nasıl para istiyorsunuz dediğimde "sizinle uğraşamam" diyip kestirip attı. Ben şikayette bulunacağım. Yani kadın derneğe üye yaptım diyerek para topluyor bunu da banka hesabına almıyor derneğin, vergi kesiliyor diyor. Vergi de kaçırıyor, zaten paranın ne amaçla kullanıldığı belirsiz.

Kadının 132 tane davası var adına açılmış bunu da belirtmek istiyorum
Kediyi geri vermekle hata etmişsin.