Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kediyi alırken aylık şu kadar ücret ödenecek şeklinde bir sözleşmeye imza atmadıysan senden hiçbir şekilde ücret talep edemezler. Sonuçta kediyi sahiplenmişsiniz, kadının istediği ücret yasal değildir. Zaten hesaba ödeme almaması da bu işte bir bit yeniği olduğunu gösterir nitelikte. Sizden para istemeye devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunun.
fskgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gel alabiliyosan al kediyi. derim. bi de dernekler odasına şikayet ederim.

Şikayet: https://www.siviltoplum.gov.tr/
Lynit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet edin dernekler zaten gönüllü kuruluşlardır, bağış alabilirler sadece. Bu şekilde zorunlu bir aidat ödemesi yaptıramazlar.
bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen o kadının iletişim bilgilerini versene hocam bana aklını alalım bi onun biz. benim yaklaşık olarak 12 sokak kedim ve izmirde bulunan tüm hayvan sever portallarına üyeliğim mevcut rezil edelimde insanları dolandırmak neymiş örensin.
VohaaMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Engelleyin gitsin
mikbalavseren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayvanseverlik ve feminizm adı altında güzel cukka yapıyorlar.
Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
25 senelik bir dernek başkanı ve bilinen biri, ama tutumu çok değişik
Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
umarim bu gerceklesir, okurken zevk aldim resmen..
Kadına sms atarak bu işin yasal olmadığını, kendisinin dernek görevlisi olduğunu, derneklere sadece gönüllü olarak bağış yapılabileceğini, ortada karşılıklı imzalanmış herhangi bir sözleşme olmadığı için hiçbir yasal dayanağın olmadığını ve hala para talep etmeye devam ederse savcılığa şikayet hakkınızın saklı olduğunu bildirir sms atın. Hala rahatsız edip para isteme konusunda ısrar ederse savcılığa verin.
Bende aynı duygularla aradım, ama öyle bir şey ki konuşturmuyor.. Konudan konuya giriyor
BUYRAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yasal işlemlerle uğraşmak istmeiyorsanız engelleyin hocam ben uğraşırım sıkıntı yok diyorsanız bi savcılığa verin de hepimiz rahatlıyalım
Telefonda söyledim, en son sms atıp engelleyeceğim..
Sms gönder ki elinde delil olsun, telefon görüşmelerinin içeriği belli olmadığı için birşey ispat edemezsin, mesajı at sonra cevap bekle hala aynı tavır var ise ekran görüntülerini al ve engelle. Akabinde yasal prosedürler...
dzzalfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
25 senedir kaç kişiyi dolandırmıştır
khanedsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle şikayet edilmesi gerek. Pişkin bir de emreder gibi mesaj atıyor ya
Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aidat ile kedi sahiplendirtmeye calismak... igrenc bi yaklasim. hayvanlarin petshoplarin bile hayvanlari para ile satip/almasina karsiyim. hayir bunun daha kotusu gecmiste siyahileri bile satarken tek seferlik ucret oduyordu insanlar... cidden azim acik okudum
Xnbia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayvan sever(miş) hayvan sevip onun sıcak bir yuvaya gittiğine sevinmiyor, bir de üstüne para istiyor mutlaka şikayette edin ifşa da size yapan başkalarınada yapar..
MertOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o kadar saçma bir tutum sergilemişler ki ben olsam konum atıp engellerdim. kedi reşit değil diyip polisle almaya mı gelecek sanki.
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın kediyi kiraya vermiş
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende böyle insanlara ayar oluyorum

Neyin ödemesini yapacaksın Faruk hocam?
Salla gitsin.
Dernek ayağına milleti kazıklamaya yer arıyorlar.
Bu ülkede ki bu tür sivri zekalılar çok.
Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ay 70 lira iyi para o paralar nereye gidiyor onu iyice bir öğrenmek lazım ayrıca sözleşme imzalamadıysanız size bunu dayatamazlar hepsini geçtim eğer aidat yada bağış her neyse bunu için ödeme istiyorsa makbuz kesmesi gereklidir.Gerekli mercilere şikayet edip hakkınızı aramanızı tavsiye ederim. Hayvanları kullanarak ceplerini parayla dolduruyorlarsa da diyecek söz bulamıyorum artık.
Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen onun adını bir yollada onu Türkan Dağdelen'e havale edelim 😁 Aklını alsın onun : )) Ablamız 10 numaradır. Hayvanları suistimal eden ya da kötü davranan gördü mü nevri döner ne vali tanır ne belediye başkanı.. candır o
Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın yolunu bulmuş. Eğer sözleşme imzaladıysanız, o derneğin üyeliğinden çıkın ve kediyi vermeyin. Evcil hayvan kiralayanınıda ilk defa görüyorum. Keşke derneği ve kişiyi ifşa etseniz.
BAL MEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşverin engelleyin gitsin. ayrıca o patilerden bir ısırık kopartabilirmiyim
coder7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadını engelleyin, kediyi de geri vermeyin, para falan da göndermeyin. Israrla başka numaralardan ararsa şikayet edeceğinizi söyleyin devam ederse gidin şikayet edin. Hiçbir şekilde korkmayın ve çekinmeyin. İyiler de en az bu kötü insanlar kadar cesaretli olmalı.

Dernek adı altında hayvanları sahiplendiriyorlar mı kiralıyorlar mı belli değil. Böyle saçmalık olmaz. Bu tür dernekler yüzünden insanlar artık hiçbir derneğe güvenip bağış yapmıyor. Haklılar da.
turanerbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kedinin gerçekten yuvaya ihtiyacı var. Bu rezil insanlar, hayvanları ticaret olarak kullanıyorlar. Sizin yapmanız gereken tek şey, o kişiyi engelleyip, kediyi de kucağınıza alın ve bol bol sevmeye devam edin. Kediyi geri verecek olursan forumca düşman kesiliriz sana
tristy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İfşa edilmeli böyle çakallar. Bu nasıl bir iştir?
dgnttnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğin kalpazanlık bu. Yernde oldam idatıda vermem kediyide. Yasal olarak hiçbir hakkı yok gibi duruyor.
ByBeRKeM.CoM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kedi kaçsa polis tutanağı, ölse ölüm raporumu isteyecekler merak ettim 🤔
hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç güleceğim yoktu yemin ederim. Bu ne yahu, sokak kedisine her ay sanki mamasını,iğnelerini kendi karşılıyormuş gibi para istiyor. Bildiğin tekir bu, benim oğlanın aynısı. hocam sizin yapacağınız tek şey arkadaşların da dediği gibi hiç lafı uzatmadan bir mesaj göndermek. " bu parayı istemek için için hiçbir yasal prosedürünüz bulunmamaktadır. Talebiniz ısrarla devam ettiği takdirde savcılığa hakkınızda kişiyi taciz ve nitelikli dolan-dırıcılık vasıflarında hakkınızda suç duyurusunda bulunulacaktır. Bilgilerinize sunarım. ondan sonra da hala yazıyorsa engelleyin gitsin,başınızı ağrıttığınıza değmez.

Kediyi bir tanıdığımız aracılığıyla derneğe ulaşarak almıştık, birdaha mesaj atıp taciz ederseniz hukuki yolları kullanacağım diyip engellemiştim.

Bu dernek başkanı aracı olan kişiyi de sürekli arayarak günboyu taciz etti. İşte yönlendirdiğiniz kişi şöyle yapıyor böyle yapıyor gibisinden. Artık dayanılabilir bir olay olmadığı için kediyi götürüp teslim ettim. Aracı olan kişi kediyi teslim etmemi söyledi çünkü onu da sürekli arayarak sıkboğaz etmiş bu rahatsız kişilik..

Şunu söylemeliyim ki derneğe üye olmak için herhangi bir form doldurmadık ama üye olduğumuzu söylüyor. Gittiğimizde dernekten ayrılmak için dilekçeyi verdim ve dedim ki "derbis yani dernek bilgi sistemine kaydımızı yaptınız mı?"

Kadın "o bizim bileceğimiz iş" diyip kestirdi sonradan sisteme kayıt yapmadığını ama önce sisteme kayıt yapıp sonra sistemden ayrılış olarak yapacağını söyledi.

Bende madem öyle nasıl para istiyorsunuz dediğimde "sizinle uğraşamam" diyip kestirip attı. Ben şikayette bulunacağım. Yani kadın derneğe üye yaptım diyerek para topluyor bunu da banka hesabına almıyor derneğin, vergi kesiliyor diyor. Vergi de kaçırıyor, zaten paranın ne amaçla kullanıldığı belirsiz.

Kadının 132 tane davası var adına açılmış bunu da belirtmek istiyorum

Kediyi teslim etmemin tek sebebi aracı olan kişinin bu durumdan çok yıpranmış olması.