Hocam yanlış anlamayın haberin yayınlandığı yer Sozcu.com.tr ama haberin kaynağı DHA .

DHA kimin derseniz hani şu devlet bankalarının milyonlarca dolar krediye boğduğu Demirören Grubunun. Ziraate gidin kredi vermemek için 40 takla atıyorlar ama ne hikmetse 700 milyon dolar tek kalemde onlara satın alabilsin diye veriliyor. Neden acaba? Karşılığını şimdi alıyorlar desek doğru olur mu?

Kaynak: https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-yillik-kredi/

Şimdi soruyorum aşırı derecede maliyetli kanal istanbul projesini yapmak için sayın cumhurbaşkanımız gerekirse 75 milyar TL yi hazineden karşılarız dedi, hazinede para varsa peki bu havalimanı için gereken para çok çok daha az olmasına rağmen neden hazineden karşılanmadı da başka firmalar işin kaymağını yesin diye bu garantiler verildi? Madem bu kadar dolup taşıyor ben yiyemedim al sen ye demenin mantığı nedir?

Diğer garanti verilen Osmangazi Köprüsü ve Sultanselim köprüsü ile Kütahya Zafer havalimanı için de araştırıp bir konu açarmısınız. Zafer havalimanı için 3 şehrin nüfusu kadar garanti verildiğini biliyor musunuz?