Daha önce bir yakınım var istanbulda PS4 kafe açtığında sormuştum böyle bir benzer soru hıc beklemedıgım bır cevap olarak koltuklar cok önemlı demıstı mantıklı dusununce bunu anlıyorsunuz koltuklar gerçekten önemlı hocam müşteri oturuken rahat bır zemın de oturmalı ve hıc kalkmak ıstememelı evındeymiş gibi baya rahat olacak ayagını uzatacak bır sey olsun televızyona yakın bır yerde .. onun dışında sürekli olarak malıyet cıkaracak seyler PS4 kolları ve oyun bunları sureklı kontrol etmenız lazım çok çalınıyormuş varsa ustunde serı no gıbı bır envanter kaydı tutabılırsınız masalara göre de konumlandırın bence bızım tanıdık bunla başa cıkamıyordu her ay 2-3 tane kol calınıyordu bıldıgınız uzere bu kolların fıyatları da pahalı oyunlarda öyle .. bunların dışında tavsıye edebılecegım kendı şahsi fikrim meşrubata ılkten fazla bulasmayın ıcecek cıkolata kek tarzı seyler olsa yeterlı sonrasında ılerletırsınız tost sandvıc vs .. PS3 tavsıye etmıyorum baya eskıdı cunku son cıkan oyunlar ps 4 de cok daha iyi calısıyor grafiksel olarak .. Dükkanın duvarlarını Büyük avrupa kluplerının formalarıyla süsleyebılırsınız farklı bır hava katıyor bunu yapanları da görmüştüm Alacağınız televızyonun bır tanesı VİP buyuk ekran olabılır fıyatı ona göre ayarlarsınız gerıye kalanlar zaten bıldıgımız seyler cok aşırı ayrıntısı olan bir iş degıl