Ciddi bir ilişki düşünmüyorsa 2 tarafta beyhude ilişkiler bunlar. Günlük aşklar çoğaldı maalesef. Hele kız takımı biraz takılalım, gezelim, tozalım, yiyelim içelim diyor. Sonra sıkıya gelince senle mi uğraşacağım nikahına mı girdik diye triplenip ayrılıyor hemen. Gerçi evlilik ve aile bilinci olmayanda da aynı mantık oluyor. Nasılsa nafaka var diyor. Siz siz olun kimseye değerinden fazla değer verip şımartmayın. Kovalarsanız kaçıyorlar. Kendilerini hint kumaşı zannediyorlar. Siz koşmayın o sizi kovalasın. Yoksa bu tecrübelerin ardı arkası kesilmez.
10 yaşımda sevip 14 15 yaşımdayken biriyle çıkmıştım. Çocukluk aşkı tabi. 1 sene oldu, trafik kazasında kollarımda can verdi. Biliyorum bir daha onun gibi birisi dünyada bana rast gelmeyecek. İşin diğer boyutu babası o zamanlar patronumdu. Ben o günden sonra zaten sevgiye aşka karşın güvenimi kaybettim. Çoğu arkadaşım bırak şu sigarayı içme diye çabalıyor. Hatta geçen fitil koymuşlardı 😂 Ben olmak kolay değil demiştim. Bu gün hepsi haklı çıktı. Demek ki boşaymış dedim. Sağlık olsun ya, ben kötülüğünü istemem kimsenin. O da ben de biliyoruz ilişkinin hangi zirvede olduğunu. Belki benden soğudu da yalan söyledi bilmiyorum kuzeni de kimse yok hayatında diyor bana. Ama işin aslını öğrenmeden durmam ben. Yine ailesel mevzudur eminim.