18K demesine hiç bişey demiyorum sonuçta serbest piyasa istediği fiyatı çeker müşteri kabul eder etmez bu ikisi arasında bir olay. Ama dediğiniz gibi hazır yazılım kullanıp, bu bizim yazılımımız demesi sorun. Hadi yine prestashop kullanıp temayı 0dan kendisi dizayn edip kodlasa onada eyvallah ama bu yaptığı hiç etik değil. Şunu söylese hiç bir sorun olmayacaktı; "Merhaba, e-ticaret yazılımını sizler için 18.000 TL'ye anahtar teslim-kurulum halinde istediğiniz şekilde teslim edebilirim" en azından benim yazılımım gibi yalanlara başvurmamış olup sadece bir yazılımın kurulup düzenlenme ve hazır hale getirmesine fiyat çekerdi. Fiyat konusunuda normal görmemin sebebi dediğim gibi serbest piyasa adam 18.000 tl de çeker 180.000 tl de çeker burda önemli olan o 18K yı kazanmak değil dürüst olup güven kazanmak. Müşteriye ek olarak başka birinden 1000 tl fiyatta gider 4000 tl fiyatta gider ama müşteri 18.000'i seçtiğinde neden diye soramazsınız adam onu istemiştir yani. O arkadaşa da şunu diyorum buradan ne ekerse onu biçer, bir gün elbet çıkar yaptığı yanlış karşısına.. o zaman keşke tek müşteride yüksek paralar kazanmak yerine çok müşteri ve ortalama fiyat prensibiyle aynı parayı güven vere vere referans bolluğuyla kazansam diyecektir.