Merhabalar, alan adlarına bakıyorum da e ticaret olmayacak sanırım haber içeriği barındıran bir site açmayı ve elimden geldiğince ilgi göstermeyi amaçlıyorum. Bir alan adı buldum alabilirsem teknoloji konusunda özellikle Bilgisayar ile ilgili haberlere, oyunlara yer verebileceğim. Haber içeriği ile başlayıp siteyi belli bir noktaya getirdikten sonra video çekimleri vs yapmayı düşünüyorum.
Elimde Boombox Teması var. Themeforest'tan satın alınmış lisanslı bir tema. Bunu kullanmayı amaçlıyorum. İçerik konusunda kendim oturup içerik yazabilirim özgün bir şekilde araştırarak vs fakat her gün mü içerik atmam gerekiyor veya günde kaç tane içerik atmam gerekiyor bunlar konusunda deneyimli abilerimden arkadaşlardan tavsiye istiyorum. E Ticaret için kolları sıvamıştım fakat Dropshipping için tedarikçi bulamadım. İçerik sitesi yapabilirsem en azından kendim uğraşabilirim diye düşündüm, biliyorum kazanç elde etmek hemen olmuyor belki 1 yıldan fazla bir süre alacak ama denemek uğraşmak istiyorum.
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür eder, meşgul ettiğim içinse özür dilerim. İyi forumlar.