KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peşmerge silahlarıyla bizim polisimizin korumasında ypgye yardıma gitti. O videoyu izlediysen net şekilde görürsün zaten. Kaldı ki hdp denen parti bu ülkede faaliyet gösteren yasal bir parti. Yasal değilse dava açılsın ve kapatılsın. Bak kendin diyorsun seçime girdiler diye. hdp terör örgütüyse neden kapatılmıyor ? Herşeye gücü yeten, istediği kişileri istediği zaman evinden aldıranlar bir siyasi partinin kapatılmasını mı sağlayamıyorlar ? Şuan beğensekte beğenmesekte hdp yasal bir partidir fakat ypg ve pydyi terörist örgüt olarak görmüyor muyuz ? Liderlerini niye ağırlıyoruz ? Ya da ülkemizden polis korumasıyla onlara yardım gitmesine niye izin veriyoruz ?
Sevgili kardeşim, Peşmerge ile PYD farklıdır.

Peşmerge resmi olarak IRAK askeridir. PYD ise PKK nın suriye koludur.

PKK Türkiye ismi
PYD Suriye ismi
PEJAK İran da ki ismidir.

Şimdi senin önce bunları temizce öğrenmen gerekiyor. HDP kapatılamaz şuan da çünkü siyasi parti kapatmak zorlaştırıldı ki olması gereken bu.

Ben kapatılsın demiyorum zaten yıllarca bu insanlara siyaset sahası sağlanmadığı için dağa çıktılar ancak bugün bu kişiler hem siyasi olarak hem terör desteği olarak en düşük seviyeye gelmişken

1- Türkiye Milliyetçisi Parti
2- Bir sözde solcu parti (laik vb.)
3- Bir şeriatçi parti
4- Birde ilk başta özerlik sonra yeni bir ülke isteyecek parti

bu 4 bir araya gelmesi imkansız bir araya gelmiş ve sen dönüp bana işte yasal parti desen ne demesen ne...

Ben git şu partiye oy ver demiyorum ama ortada ciddi bir problem var.

Eğer Türkiye de bahsettiğin kadar güçlü bir lider olsaydı şuan ana muhalefetin genel başkanı için millet vekilleri birleşip atacağı iftiralardan dolayı fonlar toplamazdı. Bu haberi her yerde bulabilirsin.

Yani adamlar başkanları yalan söyleyip tazminat ödeyecek diye para topluyorlar. Böyle muhalefet olur mu?

Rica ediyorum boş ver partiyi vs şöyle bi uzaktan bak neler oluyor neler bitiyor anlamaya çalış.