buyukweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir gün biriniz şaşırtın. Hiç bir cevabınız yok çünkü. Bir Belediye başkanınız siyasi çizgisini beğenir, genel başkanınız pyd terör örgütü değildir der.

İttifak yapıp seçime girersiniz, seçim kazanır belediyeleri onlarla paylaşırsınız.

Ama dönüp bu fotoğrafları atarsınız. Kendi içinizi mi rahatlatıyorsunuz? Ben ve benim gibi düşünen insanlara cevap verdğinizi mi düşünüyorsunuz. Ben bakıp, gülüyorum sadece.

Davul zurna mevzusu da biz silahlarını bırakıp gelenleri davul zurna ile karşıladık siz ise silahları ile davullu zurnalı karşılayıp, tiyatrolarına gidip, Türkiye'ye saldırın şehit verelim diye gazlıyorsunuz.

Aramızda ki fark bu....
Peşmerge silahlarıyla bizim polisimizin korumasında ypgye yardıma gitti. O videoyu izlediysen net şekilde görürsün zaten. Kaldı ki hdp denen parti bu ülkede faaliyet gösteren yasal bir parti. Yasal değilse dava açılsın ve kapatılsın. Bak kendin diyorsun seçime girdiler diye. hdp terör örgütüyse neden kapatılmıyor ? Herşeye gücü yeten, istediği kişileri istediği zaman evinden aldıranlar bir siyasi partinin kapatılmasını mı sağlayamıyorlar ? Şuan beğensekte beğenmesekte hdp yasal bir partidir fakat ypg ve pydyi terörist örgüt olarak görmüyor muyuz ? Liderlerini niye ağırlıyoruz ? Ya da ülkemizden polis korumasıyla onlara yardım gitmesine niye izin veriyoruz ?

Bu arada pyd ile ilgili bir önceki mesaja kaynak eklemiştim görmedin sanırım ya da görmek istemedin
pyd ile kol kola olanlar için BURAYA TIKLA