KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu görüntülere izin verenlere oy vermiyoruz merak etme.
Örneğin seninde bahsettiğin pyd denen terör örgütünün lideri salih müslim Türkiye` ye gelip çeşitli görüşmeler yaptığını biliyorsundur ? Kaynak

Onun dışında aşağıdaki fotoğraflara sebep olanlar, izin verenler kimler onları da biliyorsundur mutlaka.

Hatta birde video bırakayım. Bu peşmergeler nereye gitti, kime yardıma gitti onlarıda biliyorsundur diye düşünüyorum ? Bilmiyorsan söyliyeyim. ypgye yardıma gittiler. Bizim ülkemizden bizim polisimiz ve askerimizin korumasıyla geçip gittiler.

https://www.youtube.com/watch?v=CYusZWEgvOk

Bir gün biriniz şaşırtın. Hiç bir cevabınız yok çünkü. Bir Belediye başkanınız siyasi çizgisini beğenir, genel başkanınız pyd terör örgütü değildir der.

İttifak yapıp seçime girersiniz, seçim kazanır belediyeleri onlarla paylaşırsınız.

Ama dönüp bu fotoğrafları atarsınız. Kendi içinizi mi rahatlatıyorsunuz? Ben ve benim gibi düşünen insanlara cevap verdğinizi mi düşünüyorsunuz. Ben bakıp, gülüyorum sadece.

Davul zurna mevzusu da biz silahlarını bırakıp gelenleri davul zurna ile karşıladık siz ise silahları ile davullu zurnalı karşılayıp, tiyatrolarına gidip, Türkiye'ye saldırın şehit verelim diye gazlıyorsunuz.

Aramızda ki fark bu....