Ruam hastalığı çıkınca atları ölüme terkeden bu kişilere 300 bin lira para verilecek . O yüzden başlığa faytoncular kazandı yazdım.
Belediye güzel bir karar aldı ama hayvana zerre değer vermeyen (istisnalar olabilir) bu kişilere bu kadar taviz verilmemeliydi!
Ters psikoliji yapacak olsam konuya kaynak belirtmezdim. Haberde partilerin ortak karar aldığı yazıyor zaten . Belediyeye tek lafım yok faytonculara taviz verildi . Aynı şey zamanında taksicilere de yapıldı ona da karşı çıktım.
Sözüm meclisten dışarı idi. Baş kaldıranın başını 20 sene bu şehri yönetenler ezseydi, bu adamlar bu kadar büyüyemez, hak sahibi zaten olmazdı. 10-15 sene öncenin parası 3-5 bin verir postalardın. Dönem şartlarını baz alman lazım, kaç senedir bu mesleği yapanlar var, 300 bin TL'ye İstanbul'da satılık ev bulamıyorsun artık. Kaç yıllık mesleğinin tutarı bir ev etmiyor öyle düşün.
Bunlar hep bu zamana kadar yapılan stratejik hatalar. Tabii ki bu insanlara taviz verilmemeliydi ancak her şeyi yatırıp, iyice bir didiklemek lazım.
Kolay gelsin.