Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın hala taciz ediyor, parayı yatırmadınız, kediyi geri getirin.
Derneğe gelip dilekçe verip, kediyi teslim edin hukuki haklarımızı kullanırız vs vs...

Kadına ibanı atın yatıralım, sonra üyelikten çıkartın, eğer birdaha rahatsız ederseniz suç duyurusunda bulunacağımı söyleyip engelledim.

Derneğe gelmek için müsait olamadığımı söyledim, haftasonunuz da mı yok diyor.. Gerçekten problemi var ruhsal olarak. Bu üyelikten çıkmayla ilgili bilgisi olan var mıdır? Dernek üyeliğinden nasıl çıkılır?
Derneğe üye değilsiniz ki çıkasınız... Altı üstü bir tane kediyi almışsınız. Başka bir şey yok. Derneğe üye olabilmek için ıslak imzalı üyelik formu doldurmanız gerekiyor. Yönetim Kurulu'nun da o formla yapılan başvuruyu kabul ederek üyelik kararınızı alarak DERBİS'e işlemesi gerekiyor. Dolayısıyla ortada bir üyelik yok. Üyelik olmayınca ödenmesi gereken (yani tahakkuk eden) bir aidat da yok.

Dernek başkanı olduğunu söylediğiniz kişiyi sizi sürekli arayarak rahatsız ettiği ve hakkı olmayan bir geliri tahsil etmek istediği için savcılığa şikayet edebilirsiniz. Ayrıca derneği de Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'ne şikayet edebilirsiniz. Her ilde valiliğe bağlı olarak çalışan böyle bir müdürlük var. İsterseniz telefonla, isterseniz de CİMER üzerinden şikayetinizi aktarabilirsiniz.