üzücü olay.
yalnız geçersiz trafik yoluna başvurmadan, dürüst yollarla, özgün içerik üretip doğal şekilde site tanıtımı yaparak, siteye hit sağlamak suretiyle gelir elde edemez misiniz?
neden geçersiz trafik vs gibi yasaklanmış yollara sapıyorsunuz? merak ediyorum bunu. sürekli çünkü bunu okuyorum bu sitede, defalarca. kuralı ihlal edip hesabınız kapatılıyor. bu riski biliyorsunuz bu yola girerken. peki, neden yapıyorsunuz yine de.
çok mu az kazanç elde ediliyor hileye başvurmadan? yoksa yeterli de, daha fazlası için mi başvuruyorsunuz?
ilk kez bir foruma üye oldum ve çok faydasını gördüm. gözüm açıldı resmen.
her detayı öğrendim. asla googlea reklam vermemem gerektiğini mesela.
Geçersiz trafik diye bahsettği şey sosyal medyadan gelen hit. Sosyal medyadan gelen hit ne zamandan beri geçersiz trafik oldu. Benim kaliteli bir pinterest sayfam var oradan hit çekiyorum tüm mesele bu yani. Bir diğer hesabımda telefon tamirat sitesi idi tamamen özgün ve organik hit sağlıyordu. O da durduk yere kapatıldı mesela. Ben google'ın bizden kestiği parayı yayıncılara verdiğini düşünmüyorum açıkçası sürekli bu şekilde hesapları banlatıp milyonalarca liranın üstüne çöküyorlar.