Merhaba, bir sorum var: Havale ve eft için işlem ücreti ödüyor musunuz?

Düzenleme ve ekleme:
Arkadaşlar ben yaptığım her havalede ücret ödüyorum. Bazıları ise ödemiyor burda da konu açtım gelen cevaplar aynı şekilde ödeyen de var ödemeyen de. Bundan dolayı şikayetvar'da bir şikayet açtım ve ziraat bankası bir cevap verdi. Sizce buradan bir sonuç alabilir miyim? Bu zamana kadar yapılan işlem ücretlerinin iadesi gibi.

Alıntı

Şikayetiniz ile ilgili yapılan değerlendirme sonucunda;
Bankamız, hizmetlerinin devamlılığı için kaynaklarını en etkin ve en verimli biçimde kullanmaya çalışmakta, bu çerçevede operasyon maliyetleri ve piyasa koşulları da dikkate alınarak verilen hizmetler karşılığında, kanun ve yönetmelikler doğrultusunda müşterilerimizden komisyon ve masraf tahsil edilmektedir. Bankamızca tahsil edilecek komisyonlara ilişkin tutarlar, şubelerimizde, Bankamız internet sitesinde (www.ziraatbank.com.tr) ve BDDK (www.bddk.org.tr) internet sitesinde yer almaktadır. Talebinizin devam etmesi durumunda, Bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde yazılı iletişim kanallarından ya da e-Devlet Kapısı uygulaması üzerinden Türkiye Bankalar Birliği hakemliğine başvurabilirsiniz.
Bilginize sunar, esenlikler dileriz.