ok35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İdeasoft vs t-soft karşılaştırma yaparken büyük markaların yoğunlukta t-soft kullandığını farkettiğim için t-soft demiştim ama tabi şu an hedef belirlemek için çok erken, planımı yaparken hepsiburada gibi bir marka olma yolunda ileride yazılım değiştirme vs gibi hususlarda en az problemi hangisinde yaşarız bunu merak ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Haklısınız hocam kolay olmadığının farkındayım ama aklımda ki projeyle hepsiburada gibi olmasak dahi Türkiye'de ses getirecek rakamlara ulaşabileceğime inanıyorum. Bu sebeple ilerde yazılım değiştirme ihtiyacı duyarsak SEO anlamında bize zarar vermeyecek bir geçiş süreci olmasını en iyi shopify ile mi sağlarım? Enterprise ürününü incelemeye başladım. Cevabınız için teşekkür ederim.
Büyüme sonrası custom yazılıma geçiş sürecini en iyi yazılımcınız ve seo uzmanınız sağlayabilir.Her sistemden dönüşüm sağlanabilir ama Shopify büyüme evresinde size yardımcı olur başka bir sisteme taşıması da yazılımcınız bilgiliyse kolay olacaktır.Rica ederim