VNS_Bilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladığım kadarıyla Kendi adx'e kayıtlı olduğunuz domain altına hemen kaydediyorsunuz. Öteki türlü 5-10 dk içerisinde onay alınmaz.

Peki bazı sorularım olacak.

• Diyelim ki hesabınıza 10 kişi eklediniz bu kişilerden birisi sahte tıklama veya politika ihlali yaptı. Hesap ortak hesap olduğu için herkes banlanmaz mı? Çünkü öyle bir durumda adx firması tüm accountu banlayarak para ödemesi yapmaz.
  • Diğer konu nasıl banlanmama garantisi verebiliyorsunuz. Telif veya politika ihlalinden ötürü ban yememe garantisi varmıdır? tam olarak öğrenmek istiyorum çünkü pinto pin sitelerde teliften ban yiyen çok oluyor.
  • Başka bir soru kazançları günlük ya da haftalık yollarım diyorsunuz. Bu kazançlar üzerinden oynama yapmadan yolladığınızın garantisini nasıl verebilirsiniz. Yada bizim anlık kontrol edebilmemiz için bir panel verecekmisiniz?
  • Ben 1 ay boyunca kazandım önümüzdeki ay ödememi sizden aldım bu sırada ödemeyi nasıl yollucaksınız. Banka hesabı veya eldenmi? Kendi kişisel banka hesabınız ile alakalı bir sorun varsa bu durum altında kalmak istemem. Elden alma imkanımız varmıdır?
Amacım konuyu baltalamak değil. Sadece kafama takılanları sordum. Eğer tatmin edici cevap alabilirsem sizinle çalışmak isterim.
bende merak ediyorum

rez alayım