Yaklaşık iki ay olacak, Flutter ile projem için ilk mobil uygulamamı yazıyorum. Harika gidiyor, kaynak eksikliği hiç hissetmedim. Sıfırdan dart dili öğrenmek zor değil yazımı diğer dillerle neredeyse aynı. Herhangi bir kütüphane dahil ederken projeye hiçbir sıkıntı ve çakışma yaşamadım. Kurulumda pek zorlanmadım (mac işletim sisteminin kanser güvenlik önlemleri dışında) Ben react native'den flutter'a döndüğüm için gayet memnunum. PHP'den sonra yazmakta en çok eğlendiğim iş budur.
[QUOTE=AlfaOis;1076104867]
8 aydır tam zamanlı flutter geliştirici olarak çalılıyorum, öncelikle büyük çapta iş yapamazsın diyenlere aldırma, çünkü java objective-c ne ise flutter ve dart ta tam olarak o. uygulamalarınız native oluyor react native gibi sözde native değil yani, genel olarak kullanımı basit fakat türkçe kaynaklar çok yetersiz ingilizcene güveniyorsan başlayabilirsin. bir pm kadar yakınınızdayım
Bende şuan karar aşamasındayım, flutter, react native ya da java ile başlayacağım son tavsiyenizi verir misiniz bu ve ya bu olmaz diye.
Bende şuan karar aşamasındayım, flutter, react native ya da java ile başlayacağım son tavsiyenizi verir misiniz bu ve ya bu olmaz diye.