tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tecrübesi olmayan arkadaşların bilinçsiz şekilde kanal satın almasını önermiyorum 0 dan kanal açıp kendi kanalını geliştirmesi daha mantıklı
selamlar hocam kanal bilgi kanalı benim dahaönce bu konularda tecrubem var. ama çeşitli sorunlar yüzünden kanalımı satmak zorunda kalmıştım. şimdi yeniden başlaycağım ama para kazanma açmakçok zorlaştığından böyle birşeye girişiyorum.

nuritoparli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Hocam,
Sizinle bir şey paylaşmak isterim. Alacağınızın kanalın önceden bir sahibi vardı değil mi? Peki ya o kadar kitle 7000 aboneli bir kitlenin takipçileri " Kanalın Sahibi " için veyahut onun yaptığı şeyler için izlemekteler. Şöyle düşünün youtuber olan enes baturun kanalını sattığını, onun yerine başka birinin gelip başa geçtiğini düşünsenize hem tepki toplar hem millet izlemez, illa ki izleyen olacaktır ama yerlerde bir izlenme sayısı olacaktır. Bu yüzden eğer kanalı alacaksanız, bu tür şeyleri göz önünde bulundurun keza sonradan kanalı devam ettirince bu tür şeylerle karşılaşmayın diye. Sormak istedikleriniz varsa özel mesaj atabilirsiniz.
Hayırlı Akşamlar.
yorumunuz için teşekkürler. kanal bilgi kanalı şahsın kendisi gözükmüyor. bende aynı tarzda devam edeceğim.