Kişiye özel hediyelik ürünlerin satışını gerçekleştirdiğim sistemi herşeyi ile satıyorum.

Sistemin 5 Aylık ortalaması aylık 1000TL Hesaba gelen tutar.(Ayrıca 5 ay toplamında 750 TL Gibi bir rakamda cep bank vardır.)

Sistem için talep ettiğim rakam 8000TL.

Sistemi aldığınızda neler almış olacaksınız
  • Instagram Sayfası (Satışlar buradan gerçekleştirilmektedir.)
  • Facebook sayfası ( Sadece reklam verilirse diye oluşturuldu.)
  • İnternet sitesi ( Sayfa ismi ile birebir aynı domain alınmıştı içerisinde prestashop kurulu çalışıyor fakat ürünler girilmedi.)
  • 3 adet makine (işleri yapabilmek için gerekli.)
  • Grafik dökümanlar ( Hazırlanmış olan bütün grafik dökümanları ve profesyonel olarak hazırlanmış logo tasarımı dosyaları)
  • Elimdeki ürünleride vereceğim (Satın alma gerçekleştiğinde kaldığı kadarını)
Satış için herhangi bir reklam harcaması yapılmıyor. Mal tedariği, pazarlama, üretim ve cihazların kullanımı ile ilgili tüm bilgiler alıcı ile paylaşılacaktır.Ayrıca ciddi olan kişiye bu iş için açtığım banka hesabımın dökümünü ve Instagram sayfasının detaylı istatistiklerini de göstereceğim.Kısa sürede güzel müşteri kitlesine ulaşmış bir sayfadır. 1 tane kötü yorum yoktur hakkında ,müşteri memnuniyetini ön planda tuttum.Botla kasılmış sayfalar gibi değildir.Paylaşılan her görsele yorum, beğeni, paylaşım ve kaydetme almaktadır bunlar istatistiklerde detaylı mevcut. Yapılan satışlarda iade yoktur, buda sektörü daha cazip bir hale getiriyor.Ürün çeşitliliği arttırıldığında satışlarda aynı orada artacaktır.Ben tek ürün grubundan başlamıştım çeşitliliği attırmak için yeni makine aldım ürünleri belirledim ama eklemedim.

NOT: Lütfen meraktan birbirimizin vaktini almayalım. Ciddi olarak ilgileniyorsanız telefon ile ararsanız detayları, kafanıza takılan soruları net bir şekilde cevaplayabilirim. 0533 569 49 yirmi iki