Mesajlarınızdan anladığım diyorsunuz ki; hile yapsam da ban yediğim günden öncesi ödenmelidir. O zaman otobüs benzetmenize bende şu benzetmeyi yapayım. Hergün emaneten baktığınız kasadan 10 lira alın. Yakalanınca bunun adı çaldı olsun ama öncesi için aldı desinler. Tekrar çalarsanız suç olsun, çalmazsanız önceden çaldığınız paralar sizindir.
not: muhtemelen kızacaksınız ama bu sadece bir örnek mantığı anlamanız için. Zira Google ile uzun ve sorunsuz bir geçmişim olduğu için rahatça yazıyorum.
Yahu hocam size değil de genel bu kafa yapısına kızıyorum. Başına bir şey gelmişsse kesin senin suçun vardır mantığı. Google'un her gün yeni bir kural koymasını sanki kanun gibi kabul etmek. Hep ödeme alacak hesapları banlaması, asla bu kadar yüklü iade yapmaması, yabancı adsense tbmlerinin daha yüksek olması (yabancı site değil. Site aynı, adsense ülkesi farklı). Google'la uzun ve sorunsuz geçmişinizde r10'a yeni üye olduğunuz için de ayrıca tebrik ederim. Ayrıca ben burada haklı bulunmak için yazmadım bunları. Sadece bir iddiada bulunuyorum. Bir gün google'un bu yaptıkları dava konusu olacak. Forum yönetir gibi ticari iş yönetilemez. Herkesin fikri kendine.