Merhabalar yaklaşık 1 aydır hastaneye defalarca gidiyoruz bir çok işlem oldu.Annemin gözünde 2 3 ay kadar önce bir yara çıktı.Tam olarak göz pınarı denilen ve görme alanına yakın kaçınıyor falşan diyordu göz için randevu aldım doktor damla verip göndermiş içime sinmedi zaten o da salladı deyip kullanmadı.
Bundan sonra Ankara Ulucanlar Göz hastanesini takip edip burada görev yapan retina uzman bir doktor aradım.Sıra geldi götürmeye başladım. Sağ olsun baya ilgilendi yardımcı odu baya çağırdı baktı etti.
Erg göz kapağı vb randevular genelde 2 3 ay sonra veriyor. Bir kağıda acildir yazıp kaşe bastı falan bunun sayesinde 2 hafta gibi bir sürede sıra geldi.
Sonrasında muayenelerde çekilen filmlerde göz kenarına doğru ufak bir şey var ama tam ne olduğu belli değildi.Bende incelerken gördüm annemin yanında bende içeri giriyordum.Gözde kanama olmuş ne o ne biz fark edebildik.Önce burayı lazerle almak istediler ama kararın göz kapağı bölümüne bakan doktor vermesi gerektiği düşünüp buna baktılar şu an sağ gözde var ama 1.5 2 ay sonra sol göz içinde gideceğiz.
Göz kapağı bölümüne muayene girdi tabi daha önce çekilen filmler bilgiler vs inceleyip burada olanın tümör olduğu ve ameliyat olması gerektiği söylendi.27 Ocakta ameliyat olacak hastane yatış falan demediler ama ameliyat öncesi bilgilendirme insanı olur olmaz etkiliyor.Umarım görme kaybı vb kötü sonuçlar olamadan atlatabiliriz.
Daha önce bu ameliyattan olan tanıdığı olan var mı nasıl oluyor merak ettim. Umarım kötü zararların olma olasılığı düşüktür ve diğer gözde bu sorunu yaşamayız.
Allah tüm hastalara şifa versin