BbbnuLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepiniz görmüşsünüzdür arkadaşın konusunu Metin 2 Kazanç Sistemi diye, ilk alanlardan birisi benim ve 2 tane sistemi vardı bu oyundan para kazanmaya dair,
ilk sistemini yaklaşık 3 hafta kullandım sıkıntısız bir şekilde daha sonrada ikinci sistemine geçiş yapmıştım ve halende çok memnunum .

Benim için bu sistem bi nebze sermaye oldu başka işlerim için , bu yüzden kendisine çok teşekkür ederim , kazanamayan arkadaşlarında bir ihtimal atladıkları adımlar vardır dikkat etsinler.
Tekrardan teşekkürler hocam

Güzel yorumların ve böyle bir konuya beni laik gördüğüm için çok minnettarım

Ama forumda bikaç kişi sana da boş yapacaktır. Kendilerini haklı çıkarmak için...
Aşağıya bir görsel bırakıyorum ortağımada satmışım sanırın diye gülüyorum şuan sadece

Yetkililer üye ile aramdaki forum mesajlarınada bakabilir. Kendisini çok severim ve işi o kadar benimsemiştirki saolsun benim işim varken ricam üzerine kurulum dahi yapmıştır , teşekkürler

AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sohbetimiz değil, kurulumlarımı bizzat siz yapmıştınız Barış Bey. Yoksa Talebu'nun ortağı mı diyeyim Forumu yanıltmaya yönelik içerik gönderdiğiniz için şikayet konusuna tüm bilgileri bıraktım. İnanmayın arkadaşlar bu tiplere.
EminCimen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tiyatroya gel
Ön yargınız çok fazla , üzülerek sizlere beklememeniz için yapılan bir iyiliği bu şekilde suistimal etmeniz bana değil arkadaşa saygısızlıktır...

Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sikayet konusu acilmisti en son. alanlar memnun degildi..
Sizede cevap vermek istedim , 2 konuda 30 kişiden 5 ses normaldir ki arada pc si kaldirmayan ve hic denemeyen bile var
Pinterest gibi herkes basarili olamiyor malesef