Sohbetimiz değil, kurulumlarımı bizzat siz yapmıştınız Barış Bey. Yoksa Talebu'nun ortağı mı diyeyim

Forumu yanıltmaya yönelik içerik gönderdiğiniz için şikayet konusuna tüm bilgileri bıraktım. İnanmayın arkadaşlar bu tiplere.
Öncelikle böyle bir yorumda bulunduğunuz için için teşekkür ederim şahsım adına, Talebu(Taner) ile bir ortaklığım bulunmadığını ve sadece yardım için kurulumlar'dada benim olduğum yaptığım kurulumlar'da belirtmiştim, ben kazanç görüntülerimi ve teşekkürümü paylaştım burada siz ise beceremediğiniz veya hatalarınızdan dolayı şikayet konusu açmışsınız'dır, yine hata bende olacak'ki sorunlarınızı bile ben çözmeye koşmuşumdur

, herkesin hakkında hayırlısı hayırlı forumlar

Şu mesaja alayım arkadaşı, yorumu ne olacak:
https://www.r10.net/1076102427-post109.html
Biz sustukça arkadaşlar bizi aptal sandı galiba. Günlük 5-10 TL getiriyor diye sesimi çıkarmayayım diyordum ama insanları aptal yerine koymanıza katlanamam.
Buraya, bu eğitimi alan arkadaşların kazanç görüntülerini atmasını isteyeceğim ama gerek yok , kurulumunuzu ben yaptım tw bilgilerinide isteyen benim , siz kendinizi aptal yerine koyuyorsanız orasını bilemem, arkadaş konusunda vaad'lerini dile getirmiştir zaten ama siz ısrarla çizginin dışına çıktıysanız bilemem , ben sırf eğitimi alan arkadaşlara, abilerime ve kardeşlerime sonuna kadar daha fazla nasıl kazanacagını canlı gösterdim hatalarında yazabileceklerini de söyledim eğitim satışı bana ait değil, ben eğitimi ilk alanlardanım tekrardan söylüyorum kurulumlara desteklere yardımcı oluyorum ara ara bunlarıda kanıtlayabilirim sizlere